Welkom bij Skin Esthetics. Jouw schoonheidsspecialiste en medische pedicure.

Mencare thuisproducten

Onze merken: MEN3 - Klapp Cosmetics

 

MEN3

GRATIS BAARDKAM

MEN³ Aftershave - 100 ML

€ 62,00
GRATIS BAARDKAM
GRATIS BAARDKAM

MEN³ Aftershave - 100 ML

€ 62,00

De MEN³ aftershave is een zachte balsem, alcoholvrij en zonder parabenen of minerale oliën. Daardoor is deze aftershave ook geschikt voor mannen met een extreem gevoelige of geïrriteerde huid alsook voor mannen met eczeem, schilfers, dermatitis en psoriasis. Het 1-2-3-scheergamma van MEN³ is ontwikkeld voor de bewuste man die er verzorgd wil uitzien en op zoek is naar net dat tikkeltje meer.

De MEN³ pre-shave is een lichte aangename gel die meteen een instant boost geeft én de huid voorbereidt op de scheerbeurt. De pre-shave zorgt voor een extra beschermlaagje tussen je huid en het mes. Deze zorgt er ook voor dat de baardharen mooi rechtop komen te staan en je huid soepeler wordt. De voorbereiding met de pre-shave duurt slechts 10 seconden maar zorgt dat jouw scheermes beter glijdt en je je een veel gladder scheerresultaat bereikt zonder snijwonden. De MEN³ pre-shave is een kleine tijdsinvestering met een groot resultaat! Voor velen een onbekende eye- opener.

De MEN³ shaving cream is op alle gebied uniek in het segment van scheerzepen en wordt gebruikt door zowel de professionele barbier als de particulier die op zoek is naar dé ultieme scheersensatie met langdurig glad resultaat. De MEN³ shaving cream is op alle gebied uniek in het segment van scheerzepen en wordt gebruikt door zowel de professionele barbier als de particulier die op zoek is naar dé ultieme scheersensatie met langdurig glad resultaat. Deze shaving cream werd voornamelijk ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baardstreek zoals eczeem, droge schilfers, jeuk, roodheid, dermatitis en heeft zelfs een weldadig effect op psoriasis. Deze scheerschuim is dus ook geschikt voor alle gevoelige huidtypes. Het parfum is hypoallergeen en uitgesproken mannelijk aantrekkelijk met toetsen van sandelhout, leder en amber.

De MEN³ Time out Moisturizer is een baanbrekende hydraterende huid verbeterende gelcrème die niet vet is. Deze werkt als het ware samen met het mannelijk testosteron en is daardoor ook uiterst geschikt voor de typische vochtarme, ruwe, gevoelige of geïrriteerde (door de herhaalde scheer- en trimbeurten) mannenhuid.

De MEN3 Facial Cleanser is een huidvriendelijk alternatief voor zeep dat ook beschermt, tonifieert en hydrateert.

Klapp Cosmetics

Handige kit en compact.

Twee speciaal ontwikkelde producten voor de mannelijke huidstructuur.
Geconcentreerde kracht door hightech ingrediënten. All Day Long 24h Hydro Cream met groene koffie, hyaluronzuur
en avocadin zorgt voor intensieve hydratatie, verzacht lijntjes en voorkomt verlies van elasticiteit. Hangover Serum voor een turbostart van de dag. Verfrist de vermoeide huid en vermindert huidstress. Groene koffie, hyaluronzuur, berkensap, kombucha en het extract van de Perzische zijdeboom werken ook als een frisheidsboost voor katers

Parfum MEN3

MEN³ Parfum

€ 58,00

MEN³ Parfum

€ 58,00

De perfecte combinatie van hout- en amber- met een subtiele toets ledergeur maakt deze parfum onweerstaanbaar Mannelijk Aantrekkelijk. 

De MEN³ man ruikt stoer maar warm, vernieuwend kruidig en toch klassiek.