Men's corner

MEN³ is een luxueus scheergamma voornamelijk ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden zoals eczeem, dermatitis en psoriasis.MEN³ maakt van elk scheerritueel een zintuiglijke sensatie en garandeert een gladder scheerresultaat. Het uitgesproken mannelijk parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber is bovendien onweerstaanbaar. Wij bieden behandelingen aan voor heren met 4VOO producten.

Bij Skin Esthetics  leren we je graag hoe je op een gezonde, huidvriendelijke manier kan scheren! Twijfel daarom niet om een afspraak te maken voor een skin event .Tijdens een skin & shave event krijg je persoonlijk alle ins and outs voor die perfect shave! Je gaat met de producten aan de slag en ervaart zelf hoe je van je scheerbeurt een fijne beleving kan maken!

4VOO - Power-boost Treatment - € 35,00

deze bezorgt u in 1, 2, 3 een power boost met als resultaat een stralende en natuurlijke teint!

Tekenen van vermoeidheid zijn onmiddellijk verdwenen, de huid ziet er gezond en energiek uit. Uw uitstraling vergroot en u voelt zich aantrekkelijker dan ooit!

4VOO - Business Treatment - € 55,00

Geweldige oppepper, na het werk of voor een belangrijke meeting. Zichtbare huidverbetering in 30 minuten.

Ga voor een verzorgde, succesvolle en frisse look, elimineer tekenen van vermoeidheid en vale teint.

4VOO - VIP Treatment - € 75,00

Een verzorgende, reinigende en vitaliserende behandeling waarbij u ook kan genieten van een ontspannende gelaat, nek en schoudermassage!

Ga voor een gezonde stralende huid en geniet van je succesvolle uitstraling.